ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri Beny Steinmetz și consultantul politic Tal Silberstein au fost audiați  în Israel în baza noilor informații primite din partea autorităților române, informează Mediafax.

Omul de afaceri Beny Steinmetz și consultantul politic Tal Silberstein au fost miercuri audiați de autoritățile israeliene, în urma unor acuzații legate de faptul că au oferit mită unor oficiali guvernamentali din România pentru promovarea intereselor companiei miniere BSGR. Pe lângă această acuzație, celor doi audiați, li se mai aduc următoarele: fals, uz de fals, spălare de bani, fraude, abuz de încredere și obstrucționarea justiției.

Deși în august 2017 Beny Steinmetz și consultantul politic Tal Silberstein, împreună cu alți patru oameni de afaceri, au fost plasați în arest preventiv, după o consultatare cu procurorii din Israel, aceștia  au fost eliberați sub control judiciar.