ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De mai multe săptămâni, lațul unui nou scandal de corupție de strânge în jurul lui Joe Biden și al familiei sale.

Este vorba de o afacere de luare de mită din vremea când Biden era vicepreședinte al SUA și când și-ar fi vândut pe bani grei influența politică unui străin.

Un informator al FBI, la curent cu întreaga afacere, îl poate îngropa definitiv pe Joe Biden, înaintea alegerilor din 2024.

Dacă nu i se va închide gura cu pământ.

Anna Paulina Luna, membră a Camerei Reprezentanților, a tras semnalul de alarmă, avertizând că acuzatorul lui Joe Biden ar putea fi lichidat pentru a bloca ancheta.

Într-o postare pe rețelele sociale, Luna, care face parte din Comisia de Supraveghere a Camerei, susține că a aflat despre amenințare la ultima ședință a Comisiei.

Ea a scris pe Twitter:

„Tocmai am plecat de la Comisia de Supraveghere. FBI se teme că informatorul lor va fi ucis dacă va fi deconspirat, din cauza informațiilor pe care le-a furnizat despre familia Biden.”

Ulterior, la Fox News, Luna a declarat că îngrijorarea FBI este „alarmantă și înspăimântătoare”.

Potrivit informațiilor care circulă în presa americană, un informator al FBI susține că mita ar fi fost de 5 milioane de dolari, iar beneficiarul influenței vicepreședintelui de atunci, Joe Biden, ar fi fost un cetățean străin.

FBI se află în posesia unui document care atestă mărturia sub jurământ a informatorului în fața agenților Biroului Federal de Informații.

După săptămâni întregi în care s-a eschivat să compară în fața Congresului pentru a oferi detalii despre această afacere explozivă, directorul FBI, Christopher Wray, a acceptat în cele din urmă să permită membrilor Congresului să consulte documentul neclasificat lunea viitoare.

Potrivit Fox News, informatorul cu pricina ar fi o veche sursă a FBI. Colaborarea lui cu Biroul de Investigații a început „cu cel puțin câțiva ani” înainte de mandatele lui Obama, când Biden a fost vicepreședinte.

Tot Fox News susține că informatorul este considerat de FBI o „sursă foarte credibilă” care a fost „verificată constant”.