ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu ocazia recentei vizite la Casa Albă a lui Barack Obama, Joe Biden i-a destăinuit fostului său șef că nu are de gând să iasă din politică prea curând.

„[Biden] vrea să candideze și în mod clar îi anunță pe toți despre asta”, a declarat o sursă în cunoștință de cauză ziarului american The Hill.

Sursa a adăugat că actualul președinte consideră că este singurul candidat din partea Democraților care îl poate învinge pe fostul președinte Donald Trump într-o eventuală revanșă a alegerilor din 2020.

„Presupun că el (Biden) crede că este singurul care îl poate bate pe Trump. Consideră că nu există altă persoană în rândurile Partidului Democrat care să-l poată bate pe Trump, iar acesta este argumentul cel mai important.”

Socotelile pe care pare să și le facă Joe Biden sunt destul de stranii în condițiile în care cota de aprobare a sa în rândul americanilor a scăzut constant din august trecut.

Potrivit celui mai recent sondaj, Biden se află acum la 33%, cel mai mic nivel de la înscăunarea sa la Casa Albă.

Trump a sugerat că ar putea candida încă o dată la președinție, cu ocazia unui miting de luna trecută, când a declarat: „s-ar putea să fim nevoiți să mai candidăm o dată”.

„În 2024, vom recâștiga această splendidă, splendidă Casă Albă. Mă întreb cine va faceasta. Mă întreb. Mă întreb.”

Între timp, Joe Biden dă tot mai multe și mai grave semne de senilitate. Chiar cu ocazia recentei vizite la Casa Albă a lui Obama, când se pare că i-a împărtășit planurile sale pentru 2024, Biden a părut rătăcit, buimac, în timp ce toată atenția era concentrată pe fostul președinte.

Mai mult, scandalul laptopului fiului său Hunter, băgat sub preș în 2020, crește de la o zi la alta și o punere sub acuzare a beizadelei pare iminentă.