ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Biden a dat recent publicității noile sale politici din penitenciare pentru condamnații transgender.

Măsurile le anulează pe cele emise de Donald Trump și permit pușcăriașilor bărbați care se declară „transgenderi” să fie închiși împreună cu femeile.

Pe 13 ianuarie, Biroul Federal al Penitenciarelor (BOP) a actualizat tacit Ghidul Condamnaților Transgenderi, pentru a restabili directivele din mandatele lui Barack Obama, care impuneau ca deținuții federali să fie repartizați conform „identității de gen”.

Pentru cei neințiați, „Identitatea de gen” (care se învață și în școlile românești) afirmă că o persoană poate avea un „gen” diferit de sexul biologic cu care s-a născut. Potrivit „oamenilor de știință” progresiști, „Genul” nu are legătură cu biologicul, ci cu ale categorii precum mediul de creștere și dezvoltare, educația, cultura, anturajul etc.

De notat că, potrivit acelorași „experți” de care suntem mereu îndemnați să ascultăm, o persoană își poate schimba „identitatea de gen” de mai multe ori într-o viață, în funcție de experiențele pe care le trăiește.

Decizia administrației Biden anulează o directivă a lui Trump, care prevedea ca deținuții să fie repartizați în funcție de sexul lor biologic.

În noul document se arată:

„Când ia decizia de a repartiza un deținut transgender sau intersexual unui stabiliment pentru deținuți bărbați sau femei... agenția trebuie să examineze caz cu caz dacă repartizarea asigură sănătatea și securitatea deținutului sau dacă repartizarea prezintă una sau mai multe probleme de securitate.”

Ghidul indică limpede că dorințele deținuților care au o confuzie sexuală trebuie să fie luate în considerare atunci când se ia decizia de repartizare sau de cazare.

„În procesul de repartizare a unităților de cazare și a programelor, opiniile proprii ale unui deținut transgender sau intersexual privind propria sa securitate trebuie serios luate în calcul.”

Biroul Federal al Penitenciarelor menționează că dorințele deținuților cu confuzie sexuală trebuie „în general” să fie luate în considerare, dacă nu au comis infracțiuni grave, precum omucidere sau viol, în cursul ultimului an (!), ÎNSĂ precizează că ele pot fi luate în considerare „de la caz la caz” (deci chiar când e vorba de violatori sau criminali).

Noile reguli ale administrației Biden privind penitenciarele au fost adoptate în ciuda numeroaselor rapoarte din statele conduse de Democrați liberali, în care astfel de reguli sunt deja în vigoare și unde bărbați condamnați, care s-au identificat drept femei și au fost închiși împreună cu acestea, le-au agresat.

În California, de exemplu, transferarea bărbaților autodeclarați „transgenderi” în închisori pentru femei a provocat multiple agresiuni sexuale, potrivit unei plângeri depuse în noiembrie de patru femei încarcerate.

Posibilitatea ca bărbații să își ispășească pedepsele înconjurați de femei, printr-o simplă declarație de „identitate de gen”, s-a dovedit o atracție irezistibilă pentru mulți.

„Sute de bărbați au cerut să fie transferați în închisori pentru femei și zeci au fost deja transferați”, a afirmat grupul juridic feminist Women's Liberation Front (WoLF) în dosarul cauzei.

(După cum se poate vedea, lumea progresistă nu este lipsită de controverse și conflicte. Una dintre cele mai grave ciocniri, care provoacă fisuri adânci în frontul Stângii este cea care îi opune pe Transgenderi Feministelor.)

Documentul depus de WoLF mai arată:

„Aceste transferuri au dus la intimidări, hărțuiri sexuale, agresiuni fizice și sexuale comise de bărbați împotriva deținutelor.”

Kristal Gonzalez, o deținută care s-a alăturat plângerii celor patru deținute, a declarat că a fost violată de către un bărbat care fusese transferat în închisoarea sa ca urmare a unui decret semnat de guvernatorul Gavin Newsom, pe baza „identității de gen”.

Cel puțin o femeie deținută a rămas însărcinată într-un penitenciar californian, de când aceste transferuri au început în luna aprilie.

Incidente similare au fost semnalate în statul Washington, unde o fostă deținută a declarat luna trecută pentru National Review că un bărbat deținut a agresat-o sexual și că a fost martoră sau a auzit vorbindu-se de numeroase alte atacuri.

Un bărbat „transgender”, condamnat pentru că violase o fetiță de 12 ani, a violat în același penitenciar o femeie cu handicap mental, a depus mărturie un fost gardian.

O acțiune în justiție intentată de o femeie din Illinois, în 2020, afirmă că un bărbat „transgender” a agresat-o sexual în închisoare, iar conducerea penitenciarului a sancționat-o tot pe ea, pentru a mușamaliza cazul.

Dar există și un alt pericol, cel puțin la fel de mare ca al agresiunilor sexuale: potrivit datelor Centrului american de Combatere și Prevenție a Bolilor (CDC), peste 42% dintre bărbații care se identifică drept femei, în marile orașe din SUA sunt infectați cu HIV.