ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele SUA și-a dat frâu liber gurii la o întrunire pentru strângere de fonduri care a avut loc miercuri la San Francisco.

Joe Biden a avertizat că, deși amenințarea unui război nuclear este mare, din cauza unui „fiu de târfă nebun” ca Putin și alții, totuși marele pericol pentru lume rămâne schimbarea climatică.

Fraza exactă a sunat așa:

„Aceasta este amenințarea existențială supremă. Este clima. Avem un fiu de târfă nebun ca tipul ăsta, Putin, și alții, și trebuie să ne temem în continuare de un conflict nuclear, dar amenințarea existențială pentru lume rămâne clima.”

Expresia „son of a bitch” (fiu de târfă) este considerată atât de infamantă, încât este rareori întâlnită ca atare în media decente. De aceea, este preferată prescurtarea SOB.

Joe Biden, despre care se știe de multă vreme că înjură ca un birjar în privat, a fost surprins de câteva ori și în public cu astfel de cuvinte.

Astfel, în ianuarie 2022, la o conferință de presă la Casa Albă, neștiind că microfonul este deschis, l-a făcut „fiu de târfă stupid”pe corespondentul Fox News, pentru că acesta l-a întrebat despre explozia inflației.

 

Biden l-a mai făcut pe Putin în trecut „asasin” și„măcelar”.

Întrebat în legătură cu acest incident, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, l-a calificat drept „rușinos”.