ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele SUA s-a retras la Camp David pentru a se pregăti - fizic și mental - în vederea dezbaterii cu Donald Trump care va avea loc joi.

Joe Biden a intrat în cantonament, antrenându-se pentru dezbaterea cu rivalul său la președinție Donald Trump.

Multașteptata întâlnire va fi organizată de CNN și va avea loc joi în Atlanta, Georgia.

O întâlnire bizară: ea are loc foarte timpuriu, cu mult înaintea alegerilor.

Bursa zvonurilor de la Washington susține că, în cazul unei evoluții catastrofale a lui Biden, tabăra Democrată să aibă suficient timp pentru a-l înlocui cu un alt candidat.

Dezbaterea mai este bizară și din cauză că fiecărui candidat i se va opri microfonul atunci când nu este rândul său să vorbească.

Vor lipsi astfel orice fel de remarci și intervenții spontane.

Toate aceste condiții au fost impuse de staff-ul lui Biden.

Chiar și în aceste condiții, misiunea președintelui octogenar nu va fi ușoară: regulile dezbaterii interzic staff-urilor să ia legătura cu candidații lor.

De asemenea, candidații nu vor avea scaune sau vreun alt mijloc de a se sprijini, în afara pupitrelor.

Date fiind toate aceste provocări, președintele nu și-a stabilit nici un fel de alt program în cantonamentul de la Camp David, unde s-a retras de vineri timp de o săptămână, pentru a se dedica total antrenamentelor.

Potrivit ABC News, o parte importantă din timp va fi rezervată exercițiilor pentru ca Biden să reziste o oră și jumătate în picioare.

Pentru prima dată, în istoria dezbaterilor prezidențiale, ideile vor trece pe planul doi. Toată atenția va fi îndreptată asupra picioarelor. De rezistența lor poate depinde soarta lumii.