ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În aceste zile Statele Unite ale Americii nu traversează cea mai bună perioadă. Au avut loc mai multe proteste împotriva noului Președinte ales, Donald Trump.

Trump, care a făcut încă din campania electorală multe promisiuni cel puțin controversate menite să „transforme Statele Unite ale Americii în cea mai grozavă țară din nou”.

Bill O'Reill, o adevărată legendă a televiziunii americare a vorbit în show-ul lui despre protestele care s-au organizat împotriva noului Președinte ales Donald Trump și vine cu o nouă teorie.

El afirmă că se fac eforturi uriașe pentru a-l îndepărta pe Trump de le Președinție, iar aceste proteste sunt dovada acestui lucru.

„Ceea ce trebuie să înțeleagă americanii este că se face un efort colectiv pentru a-l îndepărta pe Donald Trump de la Președinție”, a declarat Bill în emisiunea sa.

Mai mult de atât, Bill îi consideră pe protestatari extremiști și spune că astfel de lucruri nu fac decât să păteze imaginea Americii, potrivit foxnews.com.