ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viața fostului președinte american Barack Obama, mentorul tineretului progresist mondial, despre care se spune că și acum este adevăratul președinte al SUA, continuă să ascundă multe taine.

David Garrow, biograful lui Obama, a acordat un amplu interviu publicației Tablet Magazine, în care face o serie de dezvăluiri spectaculoase.

El afirmă că Obama avea fantezii homosexuale pe care le-a dezvăluit într-o scrisoare adresată unei iubite din tinerețe, Alex McNear.

McNear i-a arătat scrisoarea cu pricina lui Garrow, care se documenta pentru biografia lui Obama, „Rising Star”. Scrisoarea avea un paragraf acoperit, despre care femeia a explicat:„E despre homosexualitate”.

Garrow povestește:

„Și apoi, după o vreme, chiar când a apărut Rising Star, Alex a vândut printr-un intermediar originalul, a vândut acele scrisori, care au ajuns la (Universitatea) Emory. Așa că Emory a anunțat într-un comunicat: Avem aceste prețioase scrisori ale lui Barack Obama. Nici o mențiune a acelui paragraf care era prea sensibil. Nici un ziar nu l-a pomenit. Emory nu l-a pomenit.”

Garrow i-a trimis un e-mail colaboratorului său, Harvey Klehr, cerându-i să meargă la arhivele Emory.

Aici, însă, surpriză:

„(Klehr) și-a petrecut toată viața la Emory și totuși nu l-au lăsat să facă fotografii (după scrisoare)... Așa că Harvey a trebuit să stea acolo cu un creion și să copieze scrisoarea în care Barack i-a scris lui Alex cum a avut în mod repetat fantezii că face amor cu bărbați.”

(Amintim că, în legătură cu Michelle Obama, continuă să circule o sumedenie de speculații că ar fi un transsexual.)

În biografia lui Garrow sunt multe detalii despre viața amoroasă a lui Obama.

De pildă, despre relația lui cu prima prietenă de după universitate, Genevieve Cook, cu care s-a culcat de la prima întâlnire și împreună cu care obișnuia să consume cocaină.

După ce s-au despărțit, Genevieve a început o relație cu cel mai bun prieten al lui Barack.

Mai târziu, Obama s-a împrietenit cu o femeie albă, Sheila Miyoshi Jager.

Potrivit biografiei lui Garrow, Obama a cerut-o de două ori în căsătorie pe Jager. De fiecare dată a fost refuzat.

Pasiunea fostului președinte pentru Sheila a continuat chiar și după ce a întâlnit-o pe viitoarea sa soție, Michelle. A pus capăt relației abia după al doilea refuz.

În biografia lui Garrow, Jager susține că Obama voia să devină președinte încă din 1987, când avea 26 de ani.

Cum credea că, pentru a-și îndeplini visul de a ajunge la Casa Albă trebuia să se „identifice total ca un afro-american”, a decis să se căsătorească cu Michelle.

Jager afirmă:

„Îmi amintesc foarte bine când s-a produs această transformare, îmi amintesc foarte precis că, în 1987, cam la un an de la începutul relației noastre, avea deja intenția de a deveni președinte.”

Tot în biografia lui Garrow se relatează că, în perioada în care se afla în universitate, Obama a dorit să aibă o relație homosexuală cu un profesor de la Occidental College pe nume Lawrence Goldyn.

„Goldyn a avut un impact enorm asupra lui Barry Obama. După aproape un sfert de secol, întrebat în legătură cu ce crede despre relațiile gay, Obama a spus cu entuziasm: «Profesorul meu preferat în primul an de facultate a fost una dintre primele persoane declarate deschis gay pe care le-am cunoscut... Era un tip formidabil», cu care Obama a avut o «prietenie dincolo de sala de clasă».”

Biograful mai notează că, trei ani după ce l-a cunoscut pe Goldyn, Obama recunoștea că avusese fantezii cu profesorul său:

„Obama i-a scris într-o manieră puțin ambiguă primei sale prietene intime că se gândise și intenționase să încerce homosexualitatea, însă în cele din urmă a decis că o relație de același sex ar fi mai puțin provocatoare decât una cu sexul opus.”

În 2009, Obama a acordat un interviu revistei pentru minorități sexuale „The Advocate”, care l-a întrebat pe președintele de atunci cine i-a influențat concepțiile privind LGBT.

Obama i-a numit în ordine pe mama sa și apoi pe Goldyn.