ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Madison Cawthorn, reprezentant Republican de Carolina de Nord, aflat la primul mandat în Congres, a făcut o serie de dezvăluiri șocante.

Tânărul politician de 26 de ani (foto) a afirmat că a fost invitat la orgii cu sex în grup și droguri la care participau nume grele ale Establishmentului de la Washigton.

Iată doar câteva dintre declarațiile incendiare făcute de Cawthorn, invitat pe podcastul Warrior Poet Society, cu 1,25 milioane de abonați:

„Mă uit la toți acești oameni, pe mulți dintre ei i-am admirat de-a lungul vieții mele, pentru că întotdeauna am acordat atenție politicii. Și apoi, dintr-odată, te trezești invitat la...«Ei bine, o să avem un fel de reuniune sexuală la unul dintre noi acasă, ar trebui să vii».

„Am rămas perplex: «Unde ai zis că mă inviți să vin?». Apoi realizezi că tocmai ai fost chemat la o orgie.”

Congresmenii care l-au invitat să participe la orgii aveau „în jur de 60-70 de ani”, a explicat Cawthorne.

El a dezvăluit și faptul că unii dintre congresmenii care „se află în fruntea curentului de combatere a dependenței în țara noastră” consumă ei înșiși droguri.

 „Te uiți la ei și îi vezi trăgând pe nas cocaină de pe vârful cheii chiar în fața ta și apoi făcând: «Uau, ce tare!».”

Madison Cawthorn este paralizat de la brâu în jos, ca urmare a unui accident de mașină suferit la vârsta de 18 ani: prietenul său a adormit la volan, iar izbitura l-a surprins pe Madison cu picioarele pe bord.

Recent, congresmenul de Carolina de Nord a avut o ieșire singulară pe scena politică americană, numindu-l pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski un „derbedeu”.

El a explicat că „acțiunile lui Putin și ale Rusiei sunt dezgustătoare”, dar și că regimul de la Kiev este „incredibil de corupt” și „promovează o ideologie progresistă”.

Cawthorne face parte din grupul conservatorilor constituționaliști, având o poziție categorică pro-viață și împotriva avorturilor.

A fost căsătorit timp de 8 luni cu Cristina Bayardelle. Cei doi au divorțat în 2021, invocând dificultățile cuplului de a se adapta la noua viață de congresmen a lui Madison.

Iată mai jos declarațiile integrale ale lui Cawthorne: