ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Diagnosticat cu noul coronavirus, premierul Boris Johnson a fost transferat luni seară la terapie intensivă, din cauza deteriorării stării de sănătate, anunță Guvernul de la Londra.

Premierul i-a cerut ministrului de Externe, Dominic Raab, care este prim-secretar de stat, să îl înlocuiască, a transmis Guvernul de la Londra. În urmă cu zece zile, Boris Johnson a anunțat, într-o postare pe contul său de Twitter, că a dezvoltat simptome ușoare și a ales să se autoizoleze, însă a continuat să conducă guvernul de la distanță.„M-am autoizolat, dar voi continua să conduc guvernul și să-mi exercit atribuțiile și responsabilitățile prin video-conferință”, a fost mesajul postat atunci chiar de premierul britanic pe contul său de Twitter.
 
Purtătorul său de cuvânt a cerut anterior precauție cu privire la unele informații apărute în mass-media potrivit cărora Johnson primește oxigen și a refuzat să spună direct dacă acesta are pneumonie.

Și logodnica însărcinată a premierului, Carrie Symonds, a anunțat că a prezentat simptome specifice infecției cu noul coronavirus, dar spune că nu s-a testat și că în prezent se simte bine.