ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele american Joe Biden se va „adresa națiunii ca noul său lider", chiar dacă președintele Trump continuă să lupte în instanță dacă mass-media îl declară câștigător matematic în ziua alegerilor.

„Nu ne preocupă cu adevărat ceea ce spune Donald Trump”, a declarat luni managerul campaniei lui Biden, Jen O'Malley Dillon. „Vom folosi datele noastre, înțelegerea noastră către ce se îndreaptă acest lucru și ne vom asigura că vicepreședintele se adresează poporului american”.

Consilierii lui Biden au învățat lecția din 2000, când Al Gore s-a confruntat cu George W. Bush si cand democratul, în loc să fie mai agresiv, a intrat în defensivă, în timp ce republicanul Bush a acționat ca învingător, scrie Breitbart.

Deci, dacă Biden este declarat câștigător, el va începe să-și formeze guvernul și să se considere președinte, fără a ține seama de îndoielilor pe care Trump ar putea încerca să le semene. Programul lui Biden pentru marți include un indiciu pentru asta: „Se va adresa națiunii în noaptea alegerilor din Wilmington, Delaware”.

Biden ar putea începe să facă anunțuri despre tranziția puterii, inclusiv despre numirea personalului  și alte numiri într-o administrație Biden, potrivit Axios, care a prezentat planul democratului.