ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Britanicii vor decide la 23 iunie dacă vor sau nu să rămână în Uniunea Europeană. Data referendumului privind apartenența Marii Britanii la UE a fost anunțată sambata de premierul David Cameron, dupa reuniunea Cabinetului de la Londra.

„Am avut o întâlnire specială cu Guvernul, Guvernul a fost de acord să recomande rămânerea Marii Britanii în interiorul UE. Am să le explic britanicilor de ce. Este una dintre cele mai importante decizii. Este o alegere în funcție de ce dorim noi pentru țara noastră, pentru copiii noștri, în legătură cu modul în care vrem să relaționăm cu vecinii, cu modul în care dorim să cooperăm pentru ca populația noastră să fie în siguranță. Cred că Marea Britanie va fi mai puternică în cadrul unei Europe reformate, cred că ne va fi mai bine în interiorul unei Europe reformate, a spus Cameron.