ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Membrii republicani ai ținutului Wayne, Michigan, anulează voturile pentru certificarea alegerilor, susținând că democrații i-au „agresat" să valideze rezultatele.Cei doi republicani din ținutul Wayne din Michigan au susținut miercuri, în declarații semnate, că au fost intimidați să se alăture democraților și acum și-au anulat voturile pentru certificarea alegerilor.
 
Cei doi republicani, Monica Palmer și William C. Hartmann au fost implicați într-un scandal în procesul de certificare a alegerilor din ținut, marți, înainte de a vota pentru validarea alegerilor, potrivit FoxNews.
 
Ei nu cred că voturile ar trebui certificate până nu vor rezolvate nereguli grave în la voturile din Detroit.
 
Ținutul Wayne, care include orașul Detroit, este cea mai populată regiune din Michigan, cu peste 1,7 milioane de locuitori. Ambii republicani spun că au fost numiți rasiști și au fost supuși unor amenințări pentru că au ridicat îngrijorări cu privire la buletinele de vot despre care democrații au spus că provin din comunități predominant negre, a declarat marți pentru Fox News, Jenna Ellis, un avocat al Campaniei Trump 2020.

Joe Biden l-a învins pe Trump în ținutul Wayne, o fortăreață dominată de Partidul Democrat, cu un raport de 2/1 și a câștigat Michiganul cu 146.000 de voturi avans, conform rezultatelor ne