ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un politician britanic a devenit ținta glumelor pe internet, după ce s-a aflat că a greșit țara în care trebuia să ajungă. Ministrul Steve Pallett trebuia să vină la București, dar s-a trezit la Budapesta.

Trebuia să ajungă la Bucureşti, dar dintr-o confuzie făcută destul de des de străini, a ajuns la Budapesta. Incidentul l-a avut ca protagonist pe ministrul Sporturilor din Insula Jersey, teritoriu dependent de Coroana Britanică, dar având propriul guvern.

Ministrul Steve Pallett a ratat prezenţa la Cupa Mondială la Dans, după ce un subaltern i-a cumpărat bilet de avion către capitala Ungariei, în loc de cea a României.

„Am plecat din Jersey vineri, mi-am luat câteva lucruri, paşaportul. Am ajuns la aeroport, m-am îmbarcat, am primit ambele tichete de îmbarcare. Am plecat de la Gatwick la Heathrow, unde am stat peste noapte, m-am îmbarcat şi când parcursesem o treime din drum m-am trezit şi am aflat că urma să aterizez la Budapesta şi eu ar fi trebuit să ajung la Bucureşti”, a povestit ministrul Sporturilor din Jersey.

La Bucureşti, oficialul ar fi urmat să preia ştafeta, pentru că insula din sud-vestul Marii Britanii va găzdui, în 2016, Cupa Mondială la Dans.