ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una dintre goarnele Sistemului de la Washington face o afirmație bombă: liderii Democrați au început să caute un înlocuitor pentru Joe Biden în alegerile prezidențiale de anul viitor.

CNN afirmă„lideri Democrați și donatori importanți” discută despre posibili candidați din interiorul partidului, în condițiile în care devine tot mai limpede că Joe Biden nu poate depăși condiția vârstei sale înaintate.

Canalul de știri susține că „aproape două duzini de consilieri ai lui Biden, de importanți membri ai Partidului Democrat și de donatori precum și de participanți la precedente campanii electorale”  sunt îngrijorați de„neimplicarea multor mari donatori” și de faptul că „e-mail-urile cu cereri de donații trimise alegătorilor simpli au adus doar câteva mii de dolari”.

Și CNN adaugă:

„Cei care fac prospecțiunile pentru viitorii candidați Democrați le spun că, în ciuda a ceea ce octogenarul Biden a declarat și în ciuda faptului că acesta și-a lansat campania, în realitate nu va candida la președinție.”

Printre ultimele dovezi că Joe Biden este incapabil să ducă o campanie electorală se numără o nouă poticneală, joi, pe scara Air Force One, în timp ce se pregătea să părăsească Finlanda.

(În ciuda faptului că a fost folosită o scară specială, mai scurtă.)

Este incapabil să mai citească după prompter, aproape fiecare discurs transformându-se într-o bolboroseală neinteligibilă.

Cu ocazia vizitei sale în Finlanda s-a răstit la o reporteriță, afirmând:

„Nu am spus că nu putem garanta pentru viitor. Tu nu știi nici dacă o să poți să ajungi acasă diseară.”

Cu doar câteva secunde înainte, Joe Biden tocmai afirmase cu referire la apartenența Statelor Unite la NATO:

„Nimeni nu poate garanta pentru viitor”.