ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Juranalistul Tucker Carlson a declarat, vineri seara, în emisiunea sa de la Fox News, că CNN face presiuni asupra marilor operatori de cablu să renunțe la retransmiterea programelor Fox News.

Carlson a afirmat că cel puțin șase operatori de cablu au fost contactați de CNN pentru acest lucru, atacând Fox News pentru că nu moderează poziția conservatoare. CNN acuză televiziunea rivală că a fost „iresponsabilă și periculoasă” în emisiunile sale, iar Tucker Carlson este făcut responsabil pentru că nu a spus că Trump ar organiza o insurecție la Capitoliu. „Cu astfel de dușmani, Fox News va exista mult, mult timp de-acum înainte”, a spus Carlson, referindu-se la Brianna Keilar de la CNN pentru comentariile sale și la președintele CNN, Jeff Zucker.

Tucker Carlson a reacționat susținând și că CNN „vrea cenzurarea” unui concurent.

"CNN a anunțat că lucrează pentru a forța Fox News Channel să iasă din emisie și să scoată această companie din funcțiune", a spus Carlson. „Un număr de democrați proeminenți, inclusiv unii care dețin funcții, susțin acest efort. Angajații CNN au contactat deja cei șase mari operatori de cablu din această țară, companiile care transportă semnalul și i-au presat să renunțe la Fox News. Cu ce ​​pretext? - ați putea întreba. Sub pretextul că această emisiune și altele de pe Fox sunt direct responsabile de violențele de la Capitoliul SUA”.

„Avem aici o companie de știri care solicită cenzura, o rețea de televiziune care vrea ca conglomeratele media să-i interzică pe concurenți”, a spus Carlson. „E terifiant, dar este și amuzant, dacă suntem sinceri”.
 
VIDEO AICI:
 

<