ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din California va fi despăgubită cu 1,9 milioane de dolari, după ce țigara electronică pe care o folosea a explodat și i-a provocat arsuri grave, relatează International Business Times.

Incidentul a avut loc în 2013, când Jennifer Ries se îndrepta spre aeroport împreună cu soțul ei, Xavier Ries. Țigara electronică,creată de firma VapCigs, a explodat, provocându-i femeii arsuri de gradul doi.  
 
În plus, cuplul a ratat călătoria în Brazilia, unde intenționau să contribuie la crearea unui centru pentru copiii care trăiesc în cartierele sărace din Rio de Janeiro. După incident, Ries a încetat să mai folosească țigări electronice.

”Dacă ai de gând să lansezi un produs pe piață, ai face bine să te asiguri că este unul sigur pentru consumator.Dacă nu faci acest lucru, te pui singur în pericol ”, a declarat Gregory Bentley, avocatul victimei.

Acesta nu este primul caz în care o persoană a suferit de pe urma exploziei unei țigări electronice. În septembrie, un bărbat din Florida a fost grav rănit după ce o astfel de țigară i-a explodat în față. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a suferit arsuri grave la nivelul ochiului şi al mâinii şi şi-a fracturat gâtul şi un deget.