ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Vânzarea și consumul de marijuana în scop recreațional sunt legale în California începând din acest an. Deja în întreg statul au fost deschise magazine pregătite să vândă marijuana celor care preveră drogul pentru efectele sale psihoactive, scrie News.ro. 

California devine cel de-al șaselea și cel mai popuat stat american care pemrite vânzarea produselor din canabis tuturor clienților cu vârsta peste 21 de ani.

Colorado, Washington, Oregon, Alaska și Nevada au fost primele care au legalizat vânzarea marijuanei în scop recreațional într-un sistem reglementat de stat, pe bază de licență și cu plata taxelor. 

Massachusetts și Maine urmează să adopte reglementări similare în cursul acestui an. Odată cu intrarea Californiei și a celor 39,5 milioane de rezidenți ai săi în grupul celor care pot consuma în mod legal marjuana, înseamnă că unul din cinci americani are acces la acest drog.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews