ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O instanța locală a interzis circulația prin Madrid a unui autobuz al grupului pro-familie HazteOir. Autobuzul prezenta siluetele unui băiat și a unei fete și subliniază că sexul biologic este cel care determină diferențele de comportament și rol între bărbați și femei, scrie breitbart.com.

O parte a presei numește campania HazteOir „autobuzul urii”. Să afirmi o realitate biologică, să spui că băieții sunt băieți, iar fetele, fete, a ajuns „discurs al urii” în Europa.

Ideea autobuzului a venit după ce în orașe din nordul țării se desfășoară o campanie publicitară cu suport grafic care prezintă desene cu copii dezbrăcați, conform căreia ar exista fete cu organe sexuale masculine și băieți cu organe sexuale feminine, pentru că sexul biologic nu ar conta.

Situația în această țară odată tradiționalistă s-a agravat accelerat, după ce guvernul condus de Zapatero a legalizat „căsătoria” între persoane de același sex și a acordat acestor cupluri drepturi egale cu cele ale familiilor.

Cu ajutorul forței de coerciție a Statului, grupurile de lobby finanțate de Soros și de Comisia Europeană desfășoară de câțiva ani o campanie de o agresivitate crescândă pentru îndoctrinare în special a copiilor cu ideologia gender.

Conform acesteia, definirea ca bărbați și femei a persoanelor este un „stereotip social” al „societății patriarhale”, de care oamenii trebuie să se elibereze.