ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O asistentă în vârstă de 27 de ani a suferit o reacție alergică severă, inclusiv leșin, convulsii și spitalizare, după ce a primit vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19, susține LifeSiteNews.

Deborah Tilli, mamă a două fete, aștepta cu nerăbdare vaccinarea. „Nu m-am speriat, eram chiar emoționată. Mi-am spus: «Voi fi unul dintre primii lucrători din domeniul sănătății din oraș care vor primi vaccinul»”, relatează CBC cazul tinerei asistente. Femeia  a completat formularele de consimțământ, apoi a observat că asistenta care se uita la dosarul ei  a ezitat puțin.
 
„Am o alergie severă la bondari și asistenta a analizat acest lucru cu mine și chiar m-a întrebat despre asta, dar se părea că nu știa cu adevărat ce face”, a spus Tilli.
 
După vaccin, asistenta a început să se simtă rău și a simțit o durere bruscă în gât.
 
După șase zile, ea se plânge că are încă mintea tulbure și se teme că va avea alte crize.

Mai mult, este îngrijorată că își va pierde permisul de conducere sau chiar slujba de asistare a persoanelor în vârstă.

„Simt că am eșuat, pentru că nu știu cât timp mă voi simți așa”, a spus ea. „Nu este nimeni aici să-mi plătească facturile. Sunt mamă singură a doi copii”.

Colin Furness, epidemiolog de la Universitatea din Toronto, a apărat siguranța vaccinului în ciuda experienței lui Tilli.