Jordan Bardella, candidat la europarlamentare din partea formațiunii franceze Frontul Național, a declarat că președintele Emmanuel Macron este singur în Europa, după ce a mâniat țările din estul Europei, pe care le-a tratat de parcă ar fi nebune, informează The Associated Press, citat de BlackNews.

„Macron este cu totul singur pe scena europeană. A mâniat țările din Est, pe care le-a tratat de parcă ar fi fost nebune. A mâniat Italia, pe care a tratat-o ca pe o leproasă naționalistă", a declarat Bardella pentru postul BFMTV.

„Acum este în totalitate singur în privința planurilor sale privind o Europă federală, pentru o renaștere europeană, în timp ce toți oamenii din Europa vor să-și recapete puterea, suveranitatea națională", a adăugat tânărul politician francez.

Emmanuel Macron a prezentat, în contextul campaniei pentru scrutinul europarlamentar, viziunea sa despre Europa. Președintele Republicii Franceze a pledat pentru "renașterea europeană", subliniind că „scrutinul europarlamentar va fi decisiv pentru viitorul continentului".

„Niciodată după al II-lea Război Mondial Europa nu a fost atât de necesară. În același timp, niciodată Europa nu a mai fost într-un atât de mare pericol", a spus Macron, subliniind că ieșirea Marii Britanii din U.E. reprezintă "un simbol al crizei cu care se confruntă Europa".

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.