ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Jordan Bardella, candidat la europarlamentare din partea formațiunii franceze Frontul Național, a declarat că președintele Emmanuel Macron este singur în Europa, după ce a mâniat țările din estul Europei, pe care le-a tratat de parcă ar fi nebune, informează The Associated Press, citat de BlackNews.

„Macron este cu totul singur pe scena europeană. A mâniat țările din Est, pe care le-a tratat de parcă ar fi fost nebune. A mâniat Italia, pe care a tratat-o ca pe o leproasă naționalistă", a declarat Bardella pentru postul BFMTV.

„Acum este în totalitate singur în privința planurilor sale privind o Europă federală, pentru o renaștere europeană, în timp ce toți oamenii din Europa vor să-și recapete puterea, suveranitatea națională", a adăugat tânărul politician francez.

Emmanuel Macron a prezentat, în contextul campaniei pentru scrutinul europarlamentar, viziunea sa despre Europa. Președintele Republicii Franceze a pledat pentru "renașterea europeană", subliniind că „scrutinul europarlamentar va fi decisiv pentru viitorul continentului".

„Niciodată după al II-lea Război Mondial Europa nu a fost atât de necesară. În același timp, niciodată Europa nu a mai fost într-un atât de mare pericol", a spus Macron, subliniind că ieșirea Marii Britanii din U.E. reprezintă "un simbol al crizei cu care se confruntă Europa".