ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sir Rod Stewart a fost huiduit în Germania în timpul unui concert desfășurat la Leipzig, trezind nemulțumirea plătitorilor de bilete în urma afișării unui portret al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit Sky News

Muzicianul, în vârstă de 79 de ani, a susținut vineri un concert la Arena Quarterback Immobilien din Leipzig, oraș aflat în regiunea Saxonia din estul Germaniei și un bastion al partidului Alternativa pentru Germania (AfD). Saxonia este unul dintre cele 5 landuri din estul Germaniei în care AfD a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Incidentul de vineri a avut loc înainte ca Sir Rod Steward să interpreteze „Rhythm Of My Heart”, hitul său din 1991. Potrivit muzicianului, acesta este un cântec de război și l-a dedicat de mai multe ori Ucrainei în concerte sale recente.

Înainte să înceapă „Rhytm Of My Heart”, pe ecranul masiv din spatele său a fost afișat steagul Ucrainei și apoi un portret al lui Zelenski, moment în care au început huiduieli și fluierături, după cum arată înregistrările video apărute pe rețelele de socializare.

„Trebuie să susținem Ucraina până la capăt”, a declarat anterior Stewart într-un interviu acordat Sky News.

Sir Rod Steward urmează să mai susțină săptămâna aceasta un concert la Arena Barclays din Hamburg, înainte de a cânta pe 25 iunie și 28 iunie la Koln, respectiv Munchen.