ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un mesaj jignitor și un cap de porc au fost lăsate în fața biroului cancelarului german Angela Merkel din circumscripția în care a fost aleasă deputat, în nord-estul Germaniei, în ceea ce pare a fi o acțiune a unui grup naționalist, pe fondul criticilor privind imigrația.

 O patrulă a poliției a găsit un cap de porc, sâmbătă dimineață, în fața biroului de deputat al Angelei Merkel din Stralsund, în nord-estul Germaniei, informează Die Welt, citat de Mediafax.

În această zonă este circumscripția de parlamentar a Angelei Merkel. Actualul cancelar german este membră a Bundestagului din 1990.

Poliția germană a refuzat să dezvăluie conținutul mesajului, dar, potrivit presei, este vorba de jigniri la adresa șefului Guvernului.

 Lăsarea unui cap de porc este cel mai probabil acțiunea unui grup naționalist care contestă politicile favorabile imigrației ale cancelarului Angela Merkel.

Circa 1,2 milioane de imigranți din Orientul Mijlociu și Africa au ajuns în Germania în anul 2015, pe fondul flexibilității cancelarului Angela Merkel față de primirea solicitanților de azil.