ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Invitat la emisiunea lui Sean Hannity de la Fox News, senatorul Republican Ted Cruz a vorbit despre posibilitatea intrării fostei Prime Doamne în bătălia pentru Casa Albă.

„Cred că șansele sunt foarte mari ca vara viitoare, la Convenția Națională Democrată, Partidul Democrat să se descotorosească de Joe Biden și să o parașuteze în loc pe Michelle Obaca drept candidată a lor.”

Cruz a explicat:

„Cred că (liderii Democrați) o vor privi pe Michelle Obama ca pe o salvatoare. Dacă se va întâmpla așa, va fi foarte, foarte periculos.”

Senatorul Republican a adăugat:

„De fiecare dată când văd un Democrat sau una dintre marionetele lor din presă că începe să arate cu degetul problemele lui Joe Biden – de fiecare dată când se întâmplă asta, șansele (înlocuirii sale de către Michelle Obama) cresc, și cresc, și cresc.”

Când realizatorul l-a întrebat pe invitatul său dacă Michelle Obama dorește să candideze, Cruz a explicat că nu există alți candidați care să nu alunge o grup sau altul de alegători.

Referindu-se la Kamala Harris, Elizabeth Warren, Gavin Newsom și Pete Buttigieg, Cruz a subliniat:

„Dacă Democrații îl aleg pe oricare dintre aceștia patru, îi irită pe ceilalți trei și riscă să îi piardă pe susținătorii lor.”

Și a adăugat:

„Cred că Michelle Obama vine cu pedigriul lui Obama. Ea ar veni și cu realizările ca Primă Doamnă, cu multe puncte bune și relativ puține puncte slabe.”

În fine, răspunzând la întrebarea dacă Michelle Obama vrea să candideze, Cruz a răspuns:

„Nu știu dacă vrea. Dar cred că ar fi mult mai interesant pentru ea să vină vara viitoare și să facă campanie câteva luni, la modul general, în loc să fie nevoită să piardă doi ani făcând campanie grea pe teren.”

Ted Cruz a reluat ideea și pe podcastul său: