ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a confirmat că fiul lui Osama bin Laden, Hamza bin Laden, a fost ucis într-o operațiune antiteroristă a SUA la frontiera dintre Afganistan și Pakistan.

Trump a confirmat sâmbătă moartea lui Hamza Bin Laden, fiul preferat al lui Osama bin Laden prezentat drept moștenitorul liderului Al-Qaeda, și al cărui deces a fost anunțat la sfârșitul lunii iulie de mass-media americane, relatează AFP.
 
„Hamza Bin Laden, înaltul responsabil al Al-Qaeda și fiul lui Osama Bin Laden, a fost ucis în timpul unei operațiuni contra-teroriste condusă de Statele Unite în regiunea Afganistan/Pakistan”, a transmis președintele american într-un comunicat.

În 2011, forțele speciale americane l-au ucis pe Osama Bin Laden în Pakistan. Bin Laden s-a aflat în spatele atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001 în care au murit aproape 3.000 de persoane.