Președintele Donald Trump a confirmat că fiul lui Osama bin Laden, Hamza bin Laden, a fost ucis într-o operațiune antiteroristă a SUA la frontiera dintre Afganistan și Pakistan.

Trump a confirmat sâmbătă moartea lui Hamza Bin Laden, fiul preferat al lui Osama bin Laden prezentat drept moștenitorul liderului Al-Qaeda, și al cărui deces a fost anunțat la sfârșitul lunii iulie de mass-media americane, relatează AFP.
 
„Hamza Bin Laden, înaltul responsabil al Al-Qaeda și fiul lui Osama Bin Laden, a fost ucis în timpul unei operațiuni contra-teroriste condusă de Statele Unite în regiunea Afganistan/Pakistan”, a transmis președintele american într-un comunicat.

În 2011, forțele speciale americane l-au ucis pe Osama Bin Laden în Pakistan. Bin Laden s-a aflat în spatele atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001 în care au murit aproape 3.000 de persoane.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews