ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a confirmat că fiul lui Osama bin Laden, Hamza bin Laden, a fost ucis într-o operațiune antiteroristă a SUA la frontiera dintre Afganistan și Pakistan.

Trump a confirmat sâmbătă moartea lui Hamza Bin Laden, fiul preferat al lui Osama bin Laden prezentat drept moștenitorul liderului Al-Qaeda, și al cărui deces a fost anunțat la sfârșitul lunii iulie de mass-media americane, relatează AFP.
 
„Hamza Bin Laden, înaltul responsabil al Al-Qaeda și fiul lui Osama Bin Laden, a fost ucis în timpul unei operațiuni contra-teroriste condusă de Statele Unite în regiunea Afganistan/Pakistan”, a transmis președintele american într-un comunicat.

În 2011, forțele speciale americane l-au ucis pe Osama Bin Laden în Pakistan. Bin Laden s-a aflat în spatele atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001 în care au murit aproape 3.000 de persoane.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews