ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Casa Albă a anunțat marți că au fost depistate cazuri de infectare cu coronavirus în rândul angajaților săi complet vaccinați, printre care se numără și un înalt responsabil, transmite AFP, citând-o pe purtătoarea de cuvânt a administrației Biden, Jen Psaki.

Înaltul responsabil, a cărui identitate nu a fost precizată, a fost testat pozitiv luni și prezintă doar simptome 'ușoare', a indicat Jen Psaki.

El nu a avut contacte apropiate cu alți responsabili ai Casei Albe, a precizat ea, potrivit Reuters.

Jen Psaki a mai afirmat că și alte persoane care lucrează pentru Casa Albă, la niveluri de responsabilitate inferioare, au avut teste pozitive la coronavirus, fără a preciza însă numărul lor, relatează agenșia Agerpres, citată de Știripesurse.

Aceste date au fost comunicate marți de directoarea Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Rochelle Walensky, în timpul unei audieri la comitetul pentru sănătate din Senatul american.

Psaki a mai declarat că Casa Albă încă testează pentru COVID la fiecare 2 săptămâni, chiar dacă toată lumea este vaccinată, transmite The Gateway Pundit.