ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Alabama, Sara Milliken, în vârstă de 23 de ani, a fost nespus de bucuroasă când a câștigat premiul principal la concursul National American Miss.

Dar încântarea ei a fost de scurtă durată, întrucât au apărut mai multe critici dure cu privire la aspectul ei, relatează Daily Mail

Printre persoanele care au scris comentarii critice a fost Blaine Tom Mieroughts, care a comentat: „Am crezut că este un concurs de frumusețe”.

Un altul, Randy Hicks, a adăugat: „Este asta considerat atractiv în Alabama?”

Un alt comentator, John Mason a spus: „Ar fi trebuit să fie câștigătoarea Miss Jack in the Box”, făcând referire la un lanț de fast-food.

Câștigătoarea este hotărâtă să nu lase criticile dure să o blocheze din a se pregăti pentru finala națională care va avea loc în Florida, de Ziua Recunoștinței.

Victoria lui Milliken a venit după a treia încercare a ei la concurs. Ea a spus că speră să promoveze „o imagine de sine pozitivă prin promovarea frumuseții naturale din interior”.

Milliken a recunoscut că a fost șocată de reacția la victoria ei, dar de atunci a primit un aflux de sprijin din întreaga lume, acumulând 2.500 de urmăritori pe Instagram și Facebook într-o singură noapte. „Indiferent cum arată corpul tău, indiferent de unde vii, poți face orice îți propui”, a spus Milliken după victoria ei.