ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mamă și fiica ei riscă ani grei de închisoare în Statele Unite, după ce au fost acuzate de incest. Cele două au fost arestate, iar autoritățile au stabilit cauțiunea la 10.000 de dolari.
 
O femeie din statul american Oklahoma riscă să fie condamnată la închisoare pentru incest, după ce s-a căsătorit cu fiica sa biologică. Mai mult, femeia a mai fost căsătorită și cu fiul ei, potrivit heavy.com. 

Patricia Spann, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit cu Misty Spann, de 25 de ani, în luna martie a acestui an. Cu șase ani înainte, mariajul cu fiul ei, Jody, fusese anulat. Poliția susține că cele două nu au fost niciodată căsătorite legal.
 
Femeia le-a spus anchetatorilor că nu a întreținut relații sexuale cu fiul ei, dar că s-a căsătorit pentru a-l scăpa de armată. În ceea ce o privește pe fiica sa, Patricia susține că s-a căsătorit, în speranța că vor putea adopta un copil. 


Spann consideră nu a făcut nimic greșit și spune că i s-a părut normal să se căsătorească cu fiica ei, potrivit b1.ro.

Cele două riscă până la 10 ani de închisoare pentru incest.