ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La câteva ore distanță după ce postase pe Facebook un mesaj de bine pentru cei care urmau să sărbătorească Paștele, un bărbat de origine pakistaneză a fost ucis, informează Daily Mail.

Omul de afaceri Asad Shah, în vârstă de 40 de ani, a fost ucis cu un cuțit în afara magazinului său din Glasgow.

Motivul este unul cât se poate de neașteptat, bărbatul postând pe rețelele de socializare mesajul "Paște Fericit" vecinilor săi creștini de confesiune catolică.

Acesta urma să aibă o întâlnire cu prietenii săi, iar ca temă de discuție trebuia să se vorbească despre importanța Paștelui.

Doar că acesta avea să fie ultima sa postare. Cu ceva timp înainte, bărbatul își mai exprimase părerea împotriva violenței.

”O zi bună de vineri și un Paste Fericit, mai ales pentru națiunea mea creștină iubită”, a fost mesajul pakistanezului.

În urma acestei tragedii a fost inițiată o anchetă din care s-a constat că agresorii sunt musulmani. Până acum a fost arestat un bărbat de 32 de ani, iar motivul crimei pare a fi de natură religioasă.