ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eva Vlaardingerbroek, un purtător de cuvânt al fermierilor olandezi protestari față de acțiunile comunistoide din Olanda, filosof cu studii juridice, a sintetizat la emisiunea de la Fox News a cunoscutului jurnalist american Tucker Carlson ce se află în spatele încercărilor guvernului de a controla agricultura și de a combate așa-zisele schimbări climatice:

Este parte a planului Marii Resetări de a se confisca pământurile fermierilor autohtoni pentru a fi date migranților. Este comunism pur, spune ea, în fragmentul publicat online de Fox News duminică și tradus de canalul de telegram Marea Trezire. Eva Vlaardingerbroek atrage atenția și asupra nivelului violenței autorităților, care au ajuns să împuște cu gloanțe reale un tânăr „terorist” de 16 ani din rândurile fermierilor pașnici, fără ca media internaționale să evidențieze acest aspect.

Este vorba de aceeași țară care atrăgea atenția cu tupeu nemăsurat României, prin ambasada de la București, asupra „încălcărilor statului de drept” din țara noastră. Solicităm Ambasadei României din Olanda să avertizeze Guvernul Olandei cu privire la violențele extreme și planurile antiumane pe care le întreprind slujitorii Marii Resetări asupra fermierilor olandezi liberi.

Guvernul dorește să elimine 50% din emisiile de oxid de azot și amoniac din țară până în 2030. Dar acest lucru ar da o lovitură fatală agriculturii din Țările de Jos. Fermierii au blocat autostrăzi, aeroporturi și centre de distribuție a produselor sub sloganul-avertisment „Fără fermieri = fără mâncare”. Celor peste 30.000 de fermieri li s-au alăturat și simpli cetățeni iar protestul dă semne că se extinde în Germania și Italia.

„Fermierii sunt oameni muncitori și cu frică de Dumnezeu și pur și simplu stau în calea planurilor globaliste ale Marii Resetări. Ce li se întâmplă fermierilor olandezi vi se va întâmpla și vouă, de aceea este nevoie de solidaritate cu ei”, spune Eva Vlaardingerbroek

VIDEO: