Doi medici au fost suspendați după apariția unui videoclip în care apar certându-se în sala de operații. Scena a avut loc în Spitalul Umaid din Jodhpur, India, în timp ce se efectua o naștere de cezariană de urgență, în urma căreia bebelușul a murit.

Clipul filmat de unul dintre asistenții aflați în sala de operații îl arată de medicul de obstretică și ginecologie, dr. Ashok Nanival, care efectua operația, certându-se cu medicul anestezist, dr. Mathura Lal Tak, scrie hindustantimes.com. Identitatea celor doi a fost confirmată de spital, care a început o anchetă.

Reprezentanții spitalului au declarat că femeia a ajuns la spital în stare critică și a intrat imediat în operație. A pierdut copilul la scurt timp după.

„Nu știm încă dacă decesul copilului a fost provocat de neatenția medicilor. Cauza decesului este asfixia,” a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews