ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi dintre cei mai cunoscuți activiști pro avort din SUA au fost premiați de președintele Barack Obama cu Medalia prezidențială a Libertății.

Bill și Melinda Gates, unii dintre cei mai vocali activiști pro avort au primit din partea liderului de la Casa Albă cea mai importantă distincție acordată de președintele Americii "unor personalități care au avut contribuții decisive în promovarea securității și intereselor naționale ale Statelor Unite, a păcii mondiale ori a culturii americane, prin acțiuni semnificative publice sau private". Și, probail, Obama consideră că acivitatea pro avort a celor doi soți face parte din aceste "contribuții".
 
Melinda Gates se declară o catolică practicantă, dar uită de religie când vine vorba să finanțeze proiecte care vin in contradicție cu doctrina Bisericii.  Bill Gates se consideră unul dintre cei mai mari filantropi, dar a fost acuzat în pentru campaniile si declaratiile în care susținea reducerea populației prin vaccinuri.

Cifrele arată că Fundația Gates a donat controversatei rețele  de clinici în care se fac avorturi, Planned Parenthood of America, precum și celor de la International Planned Parenthood Federation peste 71 de milioane de dolari in perioada 2009-2013. În plus, Fundația Gates a fost generoasă și cu Marie Stopes International, în conturile căreia au intrat peste 46 de milioane de dolari numai in 2012.

În 2012, Melinda Gates a fost ținta unui tir de critici pentru faptul că a promovat intens avortul și controlul populației in cadrul unei reuniuni internaționale. Mai mult, ea a fost chiar gazda unei reuniuni privind planificarea familială, la Londra, reuniune la care au luat parte două dintre cele mai improtante grupări pro avort din lume,  UN Population Fund și International Planned Parenthood Federation.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews