ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă oficial festivalul cărnii de la Yulin a fost interzis, locuitorii zonei păstrează tradiţia.

Oraşul Yulin, din sudul Chinei, este în fiecare an, gazda festivalului care şochează întreaga lume. Locuitorii ucid mii de câini pentru a-i găti şi servi în timpul festivalului gastronomic, care celebrează solstiţiul de vară. Mai nou, pe lista preferinţelor a intrat şi carnea de pisică. 

Tradiţia chineză spune că obiceiul de a mânca litchi, carne de câine şi de a bea lichior de solstiţiu îi menţine pe oameni sănătoşi peste iarnă.

În multe zone din China exista ferme speciale in care sunt crescuţi câini a căror carne este destinată consumului uman. Un raport arată că anual, în China, sunt sacrificaţi pentru a fi consumați 10 milioane de câini.

Numărul chinezilor care se împotrivesc masacrului a crescut semnificativ în ultimii ani și unul dintre activiști susține că aproximativ cinci ani ar mai putea dura acest festival care îngrozește o lume întreagă.

 INTRĂ AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI