Jurnalele unui chirurg francez sugerează că a abuzat sexual peste 200 de copii, timp de 30 de ani. Este cazul cutremurător de pedofilie care în aceste zile iese la iveală în Franța, scrie 7sur7.be.

Ar putea fi cel mai mare scandal de pedofilie din Franța, dezvăluie site-ul La Charente Libre. Jurnalele medicului Joel Le Scouarnec, sexagenar, scot la lumină detalii cutremurătoare despre abuzurile sexuale asupra copiilor. Și asta pentru că specialistul în chirurgie abodminală explica, detaliat, cu desene explicite, dar și prin cuvinte, abuzurile și fanteziile pe care le avea cu minori.

Peste 200 de nume de copii au fost găsite în aceste jurnale încă din anii 90. Unele dintre abuzuri ar fi avut loc în timp ce copiii erau sub anestezie, în timpul spitalizării lor.

Totul a început într-o zi de aprilie 2017, în mica localitate Jonzac, din vestul Franței, cu mărturia unei fetițe de 6 ani. Imediat, la domiciliul medicului au fost găsite documente compromițătoare.

În 2005, medicul fusese condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru distribuirea de pornografie infantilă. Nu se aflase, la acea vreme, întreaga grozăvie. A fost lăsat în libertate și a recidivat. Acum e în închisoare.

Poliția a găsit la locuinta sa caietele în cauză, dar și fotografii, păpuși, peruci și obiecte sexuale. 

Chirurgul a fost demis în martie pentru două violuri comise asupra minorilor și trei infracțiuni sexuale.
 
Ancheta va trebui să stabilească dacă toate numele găsite în acele jurnale sunt victime reale sau dacă este o fantezie, a declarat avocatul său.

Primul proces care va începe în curând se referă la 4 acuzații de viol și agresiune sexuală asupra minorilor. Alte 3 cazuri au fost prescrise.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews