ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântăreața canadiană Céline Dion își anulează, din motive de sănătate, aproximativ 40 de concerte prevăzute în Europa, până în aprilie 2024, anunță vineri organizatorii turneului Courage World Tour, într-un comunicat transmis AFP.

Céline Dion suferă de o patologie neurologică rară, împotriva căreia ”își continuă tratamentul”, anunță ei, conform Agerpres, citată de Știtipesurse.

Starul din Qébéc a anunțat în decembrie că își anulează sau amână concertele în Europa din perioada februarie-iulie 2023. Anterior și le amânase pe cele din 2022:
 

În pofida faptului că există tratamente, această boală autoimună poate fi foarte debilitantă.

Această tulburare - care se caracterizează printr-o rigiditate musculară progresivă - antrenează, în cazul lui Céline Dion, dificultăți de mergere și o împidică ”să-și folosească corzile vocale” așa cum ar dori, a declarat cântăreața.

”Mă întristează enorm să vă spun azi că nu voi fi pregătită să-mi reîncep turneul în Europa, în februarie”, anunță ea.

Ea declară că are alături ”o excelentă echipă de medici”.

Acest turneu urma să se reia la sfârșitul lui februarie, în Cehia.

În decembrie, la anunțarea patoligiei sale, Céline Dion și-a amânat turneul Courage World Tour în Europa.

Steve Kirsh consideră că starul vaccinist și chiar și satanist este este victima unui EFECT SECUNDAR al vaccinului COVID într-o proporție de 99,6%.