ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zeci de femei susțin că au fost agresate de imigranți în noaptea de Revelion în zona gării centrale din orașul Koln. Victimele povestesc că au fost molestate sexual și jefuite la coborârea din trenuri de un grup format din circa o mie de bărbați descriși ca originari din Africa de Nord și Orientul Mijlociu.

Amploarea reală a faptelor nu a fost dezvăluită decât marți în Germania după acumularea plângerilor victimelor de sex feminin, aproape o sută. Toate au declarat că au fost jefuite și agresate sexual de grupuri de tineri beți și părând să acționeze în bande organizate.

Mai multe persoane au acuzat mass-media din Germania pentru că nu a prezentat acest caz și au încercat să mușamalizeze totul pentru ca populația să nu pornească o campanie anti-emigranți, scriu cei de la thelocal.de.

Presa din Germania a ținut evenimentele sub anonimat câteva zile, iar unul dintre cei care au comentat despre amploarea evenimentului a scris un comentariu ironic pe Twitter: ”Este fascinant cum evenimentul din Koln din noaptea de Anul Nou a trecut de cenzura mass-media”.

Există plângeri de agresiuni sexuale comise tot de bărbați de origine străină și la Hamburg și la Stuttgart. Chiar dacă presa și anchetatorii se feresc să facă o legătură cu problema imigranților, oamenii sunt extrem de îngrijorați.