ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, dincolo de spectacolul de lumină și culoare, a fost considerată de unii adepți ai teoriei conspirațiilor un ciudat ritual înfricoșător al Iluminati. După 8 ani de la acel moment, al JO de vară din Londra, ceremonia de deschidere apare pentru mulți drept o profeție a vremurilor pe care le trăim azi.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară 2012 a avut loc în seara zilei de vineri, 27 iulie 2012, pe Stadionul Olimpic din Londra. JO din 2012 au fost deschise formal de regina Elisabeta a II-a. Spectacolul a fost intitulat Isles of Wonder, având ca momente arttistice principale Revoluția industrială din Marea Britanie, Serviciul Național de Sănătate (NHS), patrimoniul literar, muzica și cultura populară.
 
În toată această desfășurare de momente artistice, la care au luat parte mii de voluntari, privind retrospectiv se pot observa imagini care par desprinse din ceea ce ni se prezintă azi de dimineața până seara pe televizoare sau pe rețelele de socializare.
 
 
Imagini care azi par terifiante pentru un show de deschidere a unui eveniment sportiv: înșiruiri de paturi de spital, asistente medicale care dansează (așa cum se poate vedea azi pe rețelele de socializare), mesaje de genul ”Asta este pentru toată lumea” sau, pe final, un stadion văzut de sus care se aseamănă cu imaginea a ceea ce știm azi că este covid-19.