Actorul american Chuck Norris a trebuit să afirme marți că nu a făcut parte din mulțimea care a luat cu asalt Capitoliul din Washington săptămâna trecută, după ce pe rețelele sociale a apărut o fotografie cu un bărbat care semăna izbitor de bine cu el. 
 
Chuck Norris este cunoscut drept un susținător fervent al republicanilor și al dreptei creștine din SUA, iar în mai multe rânduri și-a exprimat sprijinul față de președintele american în exercițiu Donald Trump.
 
Imaginea cu pricina a fost postată recent pe Twitter, iar în ea apăreau un susținător al președintelui în exercițiu Donald Trump și un alt bărbat, roșcat și cu barbă, cu mențiunea „Chuck Norris”, informează NBC.
 
 
Poza a fost redistribuită de sute de mii de ori. „Am aflat recent că a existat o sosie Chuck Norris la revoltele de la Capitoliul din D.C. Nu am fost eu, n-am fost acolo. Nu este loc pentru violențe de niciun fel în societatea noastră. Sunt și voi fi mereu de partea Legii și Ordinii. Prietenul vostru, Chuck Norris”, a scris actorul, expert în arte marțiale, pe contul său de Twitter.
 
Norris este printre cei mai cunoscuți conservatori din domeniul divertismentului și l-a susținut de două ori pe fostul guvernator al Arkansas, Mike Huckabee, în timpul alegerilor prezidențiale din 2008 și 2016.

În 2012, el l-a acuzat pe președintele de atunci, Barack Obama, că vrea să creeze un Boy Scouts „pro-gay”.