Un bărbat înarmat cu un ciocan a încercat ieri să atace câțiva ofițeri de poliție din Paris înainte de a fi împușcat în torace. Un ofițer a fost de asemenea rănit ușor în fața Catredalei Notre Dame.

Acest eveniment vine într-un context cu risc puternic de securitate ca urmare a atacurilor teroriste din ultima perioadă de la Manchester și de la Londra.

Gabriel Bintia, un român care locuiește în Stockholm - Suedia, a scris pe contul său de Facebook mai multe informații despre atacator. Se pare că acesta a lucrat ca jurnalist la Radio Suedia și la ziarul de stânga Fria Tidningen, fiind chiar premiat pentru un reportaj despre imigrația ilegală.

„Atacatorul de la Notre Dame e de origine algeriană și a studiat jurnalism și master în jurnalism în Suedia. Înainte de a pleca in Franța, a lucrat ca jurnalist la Radio Suedia și la ziarul de stânga Fria Tidningen. Pentru un reportaj despre imigrația ilegală, a primit premiul "Comisia Europeană împotriva discriminării"”, a scris Gabriel Bintia pe contul său de Facebook.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.