ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa de tranziție a lui Joe Biden include mai multe persoane afiliate la organizații finanțate de miliardarul de stânga George Soros, scrie site-ul Washington Free Beacon.

Agency Review Teams, așa cum se numește trupa de tranziție a lui Biden și care numără nu mai puțin 4.300 de oameni, include numeroase persoane „responsabile cu dezvoltarea operațiunilor” fiecărei agenții guvernamentale. De asemenea, ele îi vor pregăti pe „președintele ales Biden și vicepreședintele ales Kamala Harris ... să intre în pâinie din prima zi”. 

Iar miliardarul, cel mai mare inamic al președintelui Donald Trump, Georges Soros, este bine reprezentat în această listă.

Sarah Cross, director și avocat pledant la Open Society Foundations ale lui Soros, a primit un loc în echipa de tranziție, la Departamentul de Stat al lui Biden. Michael Pan, consilier special în biroul executiv la Open Society Foundations, se va alătura Misiunii Statelor Unite la ONU. Diane Thompson, inclusă în echipa lui Trump ca „angajată independentă” și membră a echipei Biroului de Protecție Financiară a consumatorilor, este în prezent șefa în cadrul Fellow Government la Fundațiile Open Society.

Soros a investit peste 70 de milioane de dolari în activitatea electorală, susținând candidatura lui Biden. El a dat acum o sumă de trei ori mai mare decât cele 22 de milioane de dolari  donate în ciclul electoral din 2016, la candidatura lui Hillary Clitnton. 

Alți membri ai echipei de tranziție a lui Biden lucrează pentru grupuri care primesc fonduri mari de la miliardarul revoluțiilor colorate. Sharon Burke și Viv Graubard, ambii la grupul de reflecție New America, se vor alătura echipelor Departamentului Apărării și Departamentului Muncii.  Fundațiile Societății Deschise ale lui Soros au oferit celor de la New America peste 1 milion de dolari anul trecut, conform dezvăluirilor grupului. Fiul lui Soros, Jonathan, se află în boardul celor de la New America.

Echipa lui Biden include, de asemenea, șase angajați aduși de la Centrul pentru Progres American al lui John Podesta, care preiau Trezoreria, Rezerva Federală, Departamentul Muncii, Departamentul de Interne, Consiliul de Securitate Națională și Biroul Reprezentantului Comerțului din Statele Unite. Cele mai recente forme de impozitare ale lui Soros arată că organizațiile nonprofit din rețeaua sa extinsă au alocat in 2018 peste 1 milion de dolari grupului Podesta.
 
De asemenea, trei persoane de la Centrul pentru Studii Strategice și Internaționale și două de la Institutul Roosevelt au primit locuri în echipa de tranziție a lui Biden. Ambele grupuri au primit recent sute de mii de dolari de la organizațiile non-profit ale lui Soros.

Așadar, în cadrul unei viitoare administrații Biden, intrarea lui Soros pe ușa din față este garantată.