ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legendarul actor și regizor Clint Eastwood va face următorul său film în Georgia, în ciuda boicotului pe care  vedete de la Hollywood l-au declanșat împotriva acestui stat, după ce a fost votată legea care interzice avortul din momentul în care se aud bătăile inimii fetusului.

Potrivit lifesitenews, Clint Eastwood va începe să filmeze in această vară în Atlanta producția „Balada lui Richard Jewell”, anunță presa americană. Filmul are la bază povestea gardianului care a descoperit o bombă la Jocurile Olimpice de vară din 1996 din Atlanta. Jewell a fost întâi considerat un erou, pentru ca mai apoi presa să îl eticheteze suspect, iar în final a fost exonerat. Din distribuția producției fac parte Kathy Bates, Olivia Wilde, Jon Hamm și Sam Rockwell. 

Eastwood  ar fi început deja filmările, în contextul presiunilor semnifictative ale Hollywood-ului, mai multe vedete cerând ca statul să renunțe la legea pro-viață.
Lgea 481 interzice avorturile odată ce bătaile inimii fetusului pot fi detectate, cu excepția cazurilor de viol, incest, urgențe medicale fizice și sarcini considerate „inutile din punct de vedere medical”. 

Celebrități de la Hollywood, precum actrița Alyssa Milano și instituțiile de stânga, cum ar fi Writers Guild of America, au amenințat că vor boicota Georgia și nu vor mai filma în acest stat, dacă decretul va fi semnat. Industria cinematografică americană a generat locuri de muncă și venituri considerabile pentru economia statului Georgia.
  Netflix, Walt Disney, NBCUniversal, WarnerMedia, Sony Pictures, CBS și Showtime au amenințat că nu vor mai ajuta acest stat, filmând diverse producții.

Datorită unui sistem de scutiri de impozite, Georgia era considerată un fel de mecca a filmelor americane. Doar în 2018, industria cinematografică a produs 92.0000 de locuri de muncă în Georgia și o cifră de afaceri de 2,7 miliarde de dolari.