ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacul din partea Hamas din 7 octombrie a fost menit să „injecteze” o nouă doză de adrenalină în „războiul împotriva terorii”, deși lucrurile s-au schimbat în cei peste 22 de ani de la 9/11, când internetul era încă ceva nou, iar războiul informațional era încă în stadiu incipient, scrie naturalnews.com.  

Pe atunci, majoritatea oamenilor credeau povestea potrivit căreia câțiva teroriști musulmani au deturnat la întâmplare niște avioane comerciale și le-au izbit în turnurile World Trade Center, iar pe un altul direct în departamentul de contabilitate al Pentagonului, în ciuda faptului că Statele Unite sunt o superputere puternic protejată.

În 2023 un lucru similar s-a întâmplat din nou în legătură cu atacul Hamas asupra Israelului, atac care sfidează orice logică, având în vedere că granițele Israelului sunt atât de puternic păzite și aparent impenetrabile încât așa ceva ar fi fost imposibil dacă nu ar fi existat un ordin de suspendare a pazei.

„Atacul din partea Hamas din 7 octombrie asupra Israelului a fost prima fază a unui complot conceput de către neoconservatorii americani și Netanyahu cu scopul de a reînnoi atacul SUA asupra furnizorilor Hezbollah în numele Marelui Israel”, avertizează Paul Craig Roberts cu privire la starea actuală a lucrurilor.

„Marele Israel este bazat pe o credință sionistă că Israelul cuprinde teritoriul de la Nil din Egipt până la Eufrat în Irak. Scopul 9/11 a fost să lanseze, sub pretextul unui «război împotriva terorismului», războaiele cerute de neoconservatorii americani în publicațiile lor și despre care ne-a vorbit generalul Wesley Clark, spunând că trebuie duse împotriva dușmanilor Israelului din Orientul Mijlociu. Scopul «războiului Washingtonului împotriva terorismului» a fost să distrugă furnizorii Hezbollah – Irak, Siria și Iran.”

„A susține Israelul” înseamnă a susține un stat polițienesc totalitar condus de globaliști, în care „aleșii” stăpânesc cu mână de fier asupra „păgânilor”.

Din acest motiv, „războiul împotriva terorismului” nu se va sfârși niciodată, cel puțin nu până când Marele Israel nu va fi realizat, caz în care lumea va avea probleme mult mai mari, având de-a face în principal cu planul sionist de înrobire globală a tuturor „păgânilor”.

„Ceea ce s-a întâmplat cel mai probabil este: agenții israelieni care s-au infiltrat în Hamas au fost instruiți să convingă Hamas să lanseze atacul, promițând că vor avea capacitatea de a dezactiva bariera și a-i lua prin surprindere pe israelieni”, speculează Roberts despre atacul din 7 octombrie și despre modul cum ar fi eșuat.

„Israelul primește astfel suport pentru distrugerea rămășițelor Palestinei și încorporarea întregii Palestine în Israel, punând astfel capăt oricărei perspective cu privire la soluția două state și, în același timp, soluționând problemele juridice și politice ale lui Netanyahu, prin transformarea lui într-un erou care a consolidat Palestina sub Israel”.