ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Congresmanul democrat SUA Stephen Lynch a anunțat că a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a primit ambele doze de vaccin Pfizer, scrie GateawayPundit.

Congresmanul din Massachusetts a primit ambele doze de vaccin de la Pfizer, iar zilele trecute a fost testat pozitiv.

Biroul congresmanului american Stephen Lynch precizat că acesta  a avut un rezultat negativ al testului înainte de a participa la inaugurarea președintelui Joe Biden.  Rezultatul testului pozitiv al lui Lynch a venit după ce un membru al personalului din biroul său din Boston a fost testat pozitiv la încpeputul acestei săptămâni. Este a doua persoană din delegația de stat a Congresului care a participat la inaugurarea lui Biden, care a fost testat pozitiv.
 
Fostul profesor al Universității Harvard, William Haseltine, a scris despre persoanele vaccinate care sunt depistate pozitiv și după a doua doză.

„Companiile farmaceutice Moderna și Pfizer au anunțat procente de eficacitate de aproximativ 90%. O realizare extraordinară, dar chiar și o eficiență de 95% înseamnă că cinci la sută dintre persoanele vaccinate sunt susceptibile la Covid-19. Unele vaccinuri, cum ar fi Oxford-Astrazeneca și vaccinurile chinezești, au eficiență  de 90 sau chiar 80%. Presupunând că aceste procente sunt adevărate, milioane de oameni se vor infecta în continuare după ce vor primi un vaccin”.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews