ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Congresmanul  republican Michael Turner, președintele Grupului de Prieteni ai României din Congresul Statelor Unite și președinte al Subcomitetului pentru forțe tactice, și-a exprimat marți, în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, dorința de a efectua o vizită în România, în cursul anului 2017, potrivit Agerpres. 

Conform comunicatului, cei doi demnitari au reiterat în cadrul întâlnirii rolul semnificativ al Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite ale Americii în dezvoltarea și extinderea cooperării bilaterale, apreciind contribuția deosebită a acestuia în actualul context geopolitic. De asemenea, au fost discutate noi posibilități de colaborare pe linia intensificării dialogului între noul Congres al SUA și Parlamentul României.

Cu ocazia întrevederii, congresmanul Michael Turner și-a reafirmat angajamentul și interesul de a coordona Grupul de prieteni ai României în noul Congres al SUA, urmând ca în perioada următoare să fie stabilit un calendar de inițiative și acțiuni concrete de cooperare, se mai arată în comunicat.