ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consilierul comercial la Casa Albă, Peter Navarro, și-a actualizat Raportul despre neregulile de vot la alegerile din 2020 pentru a include date despre Michigan, informează Washington Examiner.

Directorul Oficiului pentru Politică de Comerț a postat luni un videoclip pe Vimeo explicând ce a găsit folosind date și documente suplimentare, despre care susține că ar putea schimba victoria președintelui ales Joe Biden.

"Am ajuns la concluzia că numărul de voturi ilegale posibile în statul Michigan depășește 379.000 de buletine, de peste două ori pretinsa marjă de victorie a lui Joe Biden", a spus Navarro.
 
El spune că a existat și o  cifră lipsă în raportul original de 36 de pagini publicat săptămâna trecută, in care a găsit cel puțin 100.000 de voturi în Arizona, Georgia, Nevada, Pennsylvania și Wisconsin, care ar putea fi buletine de vot ilegale. Și care, dacă ar fi aruncate, l-ar pune pe Trump în fața lui Biden in marja de „victorie”. Biden a câștigat statul Michigan și cele 16 voturi ale Colegiului Electoral cu aproximativ 150.000 de voturi.
 
Navarro l-a citat pe Richard Baris, directorul Big Data Poll, despre care a spus că a găsit aproximativ 9.500 de alegători din Michigan „confirmați” că au murit prin intermediul indicelui de deces al securității sociale și că aproximativ 2.000 de alegători sunt înscriși la categoria vârstă de 100 de ani sau peste.

Arătând date din districtuk Wayne, Navarro a spus că în Detroit au fost exprimate 174.384 buletine de vot pentru absenți, fără numere individuale de înregistrare a alegătorilor. Prin urmare, a spus el, au fost „numărate ilegal”.
De asemenea, spune el, au existat „anomalii statistice”, iar Trump deținea un „avantaj aparent insurmontabil” la miezul nopții în ziua alegerilor, urmat de „o creștere inexplicabilă a votului” de aproape 200.000 de buletine pentru Biden, comparativ cu doar aproximativ 10.000 pentru Trump.

Constatările  lui se contrazic cu declarațiile oficialilor de stat și locali, precum și ale experților, care au declarat că numărarea buletinelor de vot a fost transparentă și exactă,  atibuind unele acuzații de nereguli unor erori ale angajaților și nu unei fraude electorale. 

Statul Michigan s-a angajat să auditeze alegerile. Un audit în Antrim, unde s-au ridicat îngrijorări cu privire la aparatele de vot, a confirmat deja victoria lui Trump aici și i-a adus 12 voturi suplimentare.
 
 

Immaculate Deception -- The Navarro Report 12.16.20 from Navarro Report on Vimeo.