ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernatoarea democrată a statului Michigan, Gretchen Whitmer, a anunțat noi restricții în acest stat, începând de miercuri, pentru a atenua creșterea numărului de cazuri de coronavirus. Liceele și universitățile se închid, la fel și teatrele, stadioanele.

Michigan este unul dintre statele în care Departamentul Justiției cerut să se investigheze acuzațiile de fraudă de la alegeri și echipa de campanie a lui Trump a intentat deja un proces.
 
Dr. Scott Atlas, unul dintre consilierii președintelui Trump în problema pandemiei, a încurajat locuitorii din Michigan să „se ridice” după ce guvernatorul Gretchen Whitmer a anunțat restricțiile. Ca răspuns la un tweet care acuză noile restricții decise  de democrata Whitmer, Atlas a scris pe Twitter că "Singurul mod în care pot fi oprite acest măsuri ar fi dacă oamenii se ridică. Primești ceea ce accepți", a scris doctorul Atlas, potrivit abcnews.
 
 
 

Atlas, care face parte din grupul de lucru pentru coronavirus de la Casa Albă, a precizat apoi că încurajează locuitorii din Michigan să reacționeze pșnic  și nu pledează pentru violență. „NICIODATĂ nu am vorbit despre violență. Oamenii votează, oamenii protestează pașnic. NICIODATĂ nu aș susține sau incita la violența. NICIODATĂ !!" a spus el într-un al doilea tweet, după ce unii au sugerat că ar încuraja revoltele susținătorilor lui Trump din acest stat, pe care guvernatoarea din Michigan vrea să le blocheze indirect prin aceste restricții.
 
Mii de voturi din Michigan, destinate candidaților republicani, au fost numărate în mod greșit pentru democrați în cel puțin un district din Michigan, acuza zilele trecute șefa Comitetului Partidului Republican Michigan, Laura Cox. Aceasta a declarat că 47 de districte au folosit același software în același scop.
Cox a dezvăluit eroarea uimitoare care din dstrictul Antrim din Michigan, prin care  mii de buletine de vot au fost contorizate pentru democrați deși erau exprimate pentru republicani.

Scott Atlas a devenit consilierul preferat al lui Trump, deoarece împărtășesc aceeași opinie conform căreia închiderile și restricțiile care vizează încetinirea răspândirii coronavirusului afectează economia și au impact negativ asupra sănătății mintale a publicului. Atlas a pledat pentru ideea de a permite virusului să se răspândească în rândul persoanelor sănătoase, protejând în același timp grupurile mai vulnerabile - o idee despre care experții naționali de top din domeniul sănătății publice spun că este aproape imposibilă.