Consiliul European a aprobat dumincă ieșirea Marii Britanii și a Irlandei de Nord din Uniunea Europeană, dar și declarația care schițează relația post-Brexit cu Londra, potrivit Agerpres.

Liderii celor 27 state membre ale Uniunii Europene au aprobat „acordul de retragere a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din Uniunea Europeană și din Comunitatea Europeană a Energiei Atomice” se arată în  concluziile summitului extraordinar de la Bruxelles.

Documentul este format din 585 de pagini și conține detaliat toate prevederile Brexit  din 29 martie 2019. Acordul prevede și menținerea unei relații strânse cu Londra după Brexit, dar face apel și la Parlamentul britanic să sprijine acest acord.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.