ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă Bill Gates va livra un vaccin contra coronavirusului, eu nu îl voi administra. Este afrimația consultantului politic Roger Stone, care a declarat luni că Bill Gates ar fi putut avea o implicare în crearea coronavirusului, astfel încât să poată planta microcipuri în capul oamenilor pentru a ști cine a fost testat pentru COVID-19, scrie New York Post.

Ipoteza confrorm căreia Bill Gates a jucat un rol în crearea și răspândirea acestui virus este deschisă unor dezbateri ample. Am prieteni conservatori care spun că este ridicol și alții care susțin această ipoteză”, a declarat Stone când a fost întrebat despre teoriile conspirației cu privire la pandemie.„El și alți globaliști folosesc acest virus pentru vaccinări obligatorii și pentru microcipuri, astfel încât să știm persoanele care au fost testate”, a mai spus Stone. Peste cadavrul meu! Vaccinări obligatorii? În niciun caz!”, a afirmat Stone.

Bill Gates și-a susținut mult timp teoria confiorm căreia ssocietățile moderne nu sunt pregătite pentru o pandemie. Zilele  trecute, el a scris într-un editorial pentru Sunday Telegraph că trebuie să existe „cel puțin opt vaccinuri potențiale pentru Covid-19”.

Stone, ex consultant politic și confident al președintelui Trump, a sugerat că Gates ar fi putut crea și ajuta la răspândirea virusului în încercarea de a se situa în centrul unui răspuns la boala extrem de contagioasă care a ucis peste 100.000 de oameni la nivel global.

„Dacă Bill Gates a jucat un rol în crearea și răspândirea acestui virus rămâne un subiect deschis dezbaterilor. Am prieteni conservatori care spun că este ridicol, iar alții spun că nu au nicio îndoială”, a spus Stone.

Stone este autoizolat în locuința sa din Florida, după ce a fost condamnat la 40 de luni de închisoare în urma unei condamnări pentru că a mințit Congresul în cazul investigației lui Robert Mueller privind amestectul Rusiei în alegerile din SUA din 2016.