ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Twitter a blocat două conturi ale activiștilor pro-viață, Terrisa Bukovinac, care administrează contul Pro-life San Francisco și Eric Cochran. Cei doi se fac „vinovați” de publicarea de informații privind identitatea celor 14 angajați ai rețelei de avorturi Planned Parenthood (PP), filmați în timp ce negociau vânzarea de organe și țesuturi ale copiilor avortați.

Informațiile au legătură cu procesul lui David Daleiden, directorul organizației anti-avort Center for Medical Progress. În 2015, Daleiden împreună cu partenera lui Sandra Merritt au realizat, sub acoperire, mai multe filmări în care angajați ai PP își exprimau disponibilitatea să vândă părți din rămășițele copiilor avortați.
 
În loc să ia măsuri pentru investigarea cazului, Kamala Harris, procuror general la acea vreme al statului California, s-a îndreptat împotriva lui Delaiden și a organizației lui, pe care i-a anchetat și trimis în judecată pentru încălcarea intimității, prin filmarea fără consimțământ și pentru intenția de a cumpăra țesuturi și organe ale copiilor avortați.

Articolul integral poate fi citit AICI.