Conturile de Twitter și Pinterest ale șefului Facebook au fost sparte de hackeri, iar parola folosită de Zuckerberg a fost anunțată de cei care susțin că se află în spatele acțiunii.

Hackerii din echipa „OurMine” au scris pe contul de Twitter al lui Zuckerberg că au găsit parola co-fondatorului Facebook în baza de date cu milioane de conturi LinkedIn compromise, care a fost publicată pe Internet, scrie Go4it.

Grupul și-a anunțat "marea realizare" într-o postare pe rețeaua de socializare și l-a invitat pe Zuckerberg să îi contacteze. "Hei, avem acces la conturile tale de Twitter & Instagram & Pinterest, le testăm doar securitatea, dă-ne un mesaj", a scris grupul de hackeri.

Zuckerberg nu s-a gândit prea mult când a ales parola folosită pentru LinkedIn, Twitter și Pinterest.

Aceasta este „dadada”, potrivit Mediafax, fondatorul Facebook fiind o victimă foarte ușoară pentru un atac de tip brute force (sunt folosite programe software care generează combinații până când o găsesc pe cea corectă).  Se pare că pentru „dadada”, timpul necesar a fost de doar 27 de secunde. Între timp, echipa lui Zuckerberg a recâștigat controlul conturilor miliardarului.